In verband met het opheffen van de vereniging
gaat deze site per 18-04-2021 Offline

 

 

Eens een Berner, altijd een Berner…

Welkom op de website van de Nederlandse Berner Sennen Vereniging.
De plek voor de echte liefhebber van de Berner Sennenhond. Hier vindt u alles wat u wilt weten over dit prachtige ras.
Handige tips en het laatste nieuws, maar ook welke evenementen de vereniging organiseert en nog veel meer…..

Mocht u toch niet kunnen vinden wat u wilde weten, neem dan contact op met één van onze bestuurs- of commissieleden
of via het info formulier.

 


 

 

Beste leden van de Nederlandse Berner Sennen Vereniging,

Het Clubmagazine van december 2020 heeft nogal wat reacties opgeleverd. Een van de reacties kwam van de voorzitter van het nieuwe bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Appenzeller, Entlebucher en Grote Zwitserse Sennenhonden. Deze reactie heeft geleid tot een gesprek met de voorzitter van de NBSV. In dit gesprek werd het duidelijk dat beide partyen gebaad zijn bij een samengaan als één vereniging. Via de email ontvingen wij 20 januari jl. een brief van de NVAEGZ met een nieuwe opzet om samen te gaan en een tijdsplanning om zaken op de juiste wijze af te doen. We gaan de inhoud van de brief niet verder benoemen maar voegen deze toe aan deze mail, zodat u er zelf kennis van kunt nemen.

ALV 30 januari 2021.

De ALV van zaterdag 30 januari 2021 zal niet gehouden worden vanwege de corona maatregelen en van de brief van 20 januari 2021 van het bestuur van de NVAEGZ, omdat deze brief alsnog een opening biedt om samen te gaan.

De twee ALV, s voor het opheffen van de NBSV worden gepland zodra er groen licht is gegeven door de leden van de NVAEGZ op de daarvoor aangewezen ALV van eind maart a.s. Wij komen weldra na de uitslag van de bedoelde ALV via de email naar u toe en geven dan meer informatie over wat ons te doen staat.

Wij hebben het bestuur van de NVAEGZ gezegd dat wij ervan uit gaan dat alle leden mee overgaan. Tenzij een lid van mening is dat niet te willen, dan ontvangen wij graag een mailtje naar secretaris@bernersennenhond.nl en melden wij u af.

Brief van NVAEGZ kunt u HIER lezen.

 

 

 

 

 

s
s

a
a

 


Sociale Media

Onze vereniging is  ook te vinden in de Social Media.
Marjolein Vos zorgt voor onze Facebook .
Via de ‘follow us on link’  kunt u ons volgen, hoe leuk is dat!