LIN-DSC_4293-1000pix

Een wandel en doe vereniging en meer…

Naast ons Club Magazine is vooral de nieuwspagina van deze website een belangrijk onderdeel van onze communicatie met de leden. Wij zijn een open vereniging en hebben daarom geen afgeschermd ledendeel. De login die u in de contactpagina ziet is bedoeld voor de verschillende auteurs die de nieuwsberichten verzorgen.

Op de pagina Evenementen Agenda leest u welke activiteiten er gepland zijn; wanneer en waar ze zullen plaatsvinden en door wie het wordt georganiseerd. Leden die in hun regio een mooie wandeling willen organiseren, worden van harte uitgenodigd om dit te doen. De enige voorwaarden zijn dat er een horecagelegenheid is waar honden welkom zijn en dat de honden een groot deel van de wandeling los mogen lopen. Lijkt u dit wat, neem dan contact op met onze Evenementen Commissie zodat wij uw wandeling in de planning kunnen opnemen.

Tijdens onze activiteiten worden er foto’s gemaakt. Veel foto’s. In het Club Magazine kunnen we helaas alleen op de cover in kleur drukken, reden waarom we graag de foto’s aan u willen zien in de verschillende foto-albums. We hebben al een aardige foto-bibliotheek opgebouwd. Van de foto’s die aan de vereniging worden ingestuurd gaan wij er van uit dat we deze mogen gebruiken in ons Club Magazine en op de website. Dit gebeurt altijd met bronvermelding.